Pullen op de Plaats

Uitverkocht ! Ausverkauft!

De 1e editie van Pullen op de Plaats is uitverkocht!

Pullen op De Plaats    ausverkauft

Les Boutonniers, STAM & de horeca op De Plaats hebben de handen ineengeslagen om een Oktoberfest te organiseren die past bij Bourgondisch Montfoort: Pullen op de PlaatsZaterdag 15 oktober van 16.00 tot 0.30 uur.

Voor dit Oktoberfest (uitsluitend toegang 18 plus) zal De Plaats worden overkapt met de STAM tent. Door de zijkanten van de tent op te rollen en de deuren van de cafés open te laten ontstaat een groot indoor Oktoberfest terrein vol met veel Duitse schlagermuziek, Nederlandse meezingers en Montfoortse gezelligheid. 

Hoewel het leuk zou zijn, is het echt niet nodig om in lederhosen of Tiroler jurkje te verschijnen. Kom gewoon gezellig langs voor een pulletje en een praatje! 

De STAM zorgt naast de tent voor afzethekken, podium  en biertafels en banken. De vrijwilligers van Les Boutonniers nemen de aankleding, podiumprogrammering en de begeleiding van de avond voor hun rekening.  De beide cafés vullen de pullen en Simon Snel van The Old Bakery gaat voor het eerst bakken en braden. 

De drie Founders  : Vakgarage Montfoort, Kächter Center de Meern en Autoschade Plus. zorgen ervoor dat de 1e editie gelijk een vliegende start heeft .. Wilfred, Tom en Stefan : Top gedaan !

De rand voorwaarden zijn dus allemaal geregeld !  Alleen zonder jullie , gemütliches Montfoorters  is het natuurlijk geen feest.....

Dat Montfoort zin heeft in zijn eigen Oktoberfest in hartje stadje is wel gebleken want we zijn binnen 5 weken compleet .....

ausverkauft 3

Tickets en biertafels voor Pullen op de Plaats waren vanaf 18 augustus online verkrijgbaar via de ticket pagina.  Binnen een week waren alle  25 beschikbare biertafels gereserveerd. Op 15 september waren alle 600 beschikbare kaarten verkocht en is de kaartverkoop via deze site gestopt.

We waren blij verrast met het entousiasme en zijn de afgelopen weken  druk bezig geweest de  capaciteit van de tent en terassen te verhogen om zo veel mogelijk mensen de kans te geven om de pullen en de dansvloer te komen vullen. 

Welnu we kunnen melden dat dit gelukt is zodat we de mensen die tussen 15 september en 4 oktober een "wachtkamer" kaartje gekocht hebben ook nog kunnen verwelkomen op De Plaats :-))

Nu is het echter gedaan en zijn er geen kaartjes meer verkrijgaar. Ook niet aan de deur !!!!

 U zult bergijpen er zijn grenzen aan de capaciteit van de tent en de horeca gelegenheden.

We gaan na deze 1e editie ongetwijfeld evalueren en bekijken of het mogelijk, gewenst én financieel haalbaar is om volgend jaar een groter gedeelte van De Plaats te overkappen. Dat kunnen we dit jaar niet meer doen. Dit is al een uitdaging genoeg.

Voor de gelukkigen : Tot zaterdag  de 15e allemaal !Tickets Pullen op de Plaats

STAM Montfoort
Cafe Bolle Harry
Grand cafe The Old Bakery
Cafe de Plaats
DM - Interactive
Vakgarage
karcher

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive