Pullen op de Plaats

Zaterdag 13 oktober 3e editie van Pullen op de Plaats

Les Boutonniers, STAM & de horeca op De Plaats hebben de handen ineengeslagen om een Oktoberfest te organiseren dat past bij Bourgondisch Montfoort: Pullen op de PlaatsZaterdag 13 oktober van 16.00 tot 0.00 uur.

Voor dit Oktoberfest (uitsluitend toegang 18 plus) zal De Plaats worden overkapt met de STAM tent. Door de zijkanten van de tent op te rollen en de deuren van de cafés open te laten ontstaat een groot indoor Oktoberfest terrein vol met veel Duitse schlagermuziek, Nederlandse meezingers en Montfoortse gezelligheid. 

De STAM-gasten zorgen naast de tent voor afzethekken, podium  en biertafels en banken. De vrijwilligers van Les Boutonniers nemen de aankleding, podiumprogrammering en de begeleiding van de avond voor hun rekening.  De cafés vullen de pullen en The Old Bakery gaat ook nog bakken en braden. 

Kaartverkoop

Het plein tussen de cafe's wordt overkapt met een grote tent. We zitten gebonden aan een maximale capaciteit. Op 9 oktober 12.00 uur  zijn de maximale online tickets uitverkocht!  Bij de 3 horeca gelegenheden zijn nog slechts enkele losse kaartjes te koop.  Vol = Vol, Op = Op  

ausverkauft

Bild Sponsoren

Op de LCD schermen komen natuurlijk de bedrijfslogo's van de vier Founders langs  : Vakgarage Montfoort, Kächter Center de Meern, Autoschade Plus en Rene Kooijman. 

Ook uw naam op een positieve manier in Montfoort uitdragen ?  Meer info via deze link en / of stamtent@hotmail.com.  

Oktoberfest menu

Dankzij The Old Bakery kunnen de gasten genieten van broodjes hamburger en Duits worsten.

Updates over Pullen op de Plaats via www.facebook.com/stamtent en www.facebook.com/pullenopdeplaats 

STAM Montfoort
Cafe Bolle Harry
Grand cafe The Old Bakery
Cafe de Plaats
DM - Interactive
Marcel van der Spek
Vakgarage
karcher

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive