IJsselweekend


gf

Op 16-17 en 18 juni het 2e IJsselweekend Montfoort! 

Na de heerlijke 1e editie in 2022 gaan de STAM-gasten samen met Lions ’t Stigt weer de handen ineen slaan om voor de 2e maal een evenement aan onze Hollandse IJssel te realiseren.

De beide organisaties worden daarbij gesteund door buurtbewoners, enthousiaste Montfoorters en ondernemers die het prachtig vinden om te laten zien dat Montfoort een mooie  Bourgondische stad aan het water is met cultuur, gezelligeheid en lekker eten en drinken.

Voor de foto's van het 1e IJsselweekend Montfoort klik hier

Het leuke is dat tot 50 jaar geleden al concerten werden gegeven op het stenen plateau aan het begin van de IJsselkade. Voor de oorlog speelden de muzikanten in de open lucht voor het publiek dat op de IJsselbrug en Onder de Boompjes stond.  Na de oorlog is er een muziektent geplaatst die dienst deed tot de jaren 70. Daarna werd het ruim 50 jaar stil bij de IJsselpoort...

Op  16-17-18 juni de 2e editie van "IJsselweekend Montfoort.

Het IJsselweekend bestaat uit drie dagen en is gratis toegankelijk.

Vrijdagavond 16 juni 

IJsselconcert met klassieke muziek, opera en Jazz   

klik hier voor meer info over IJsselconcert 

Zaterdag 17 juni 

IJsselspektakel met Ter land ter Zee en over de IJssel en diverse zangers  

Klik hier voor meer info over IJsselspektakel

Zondag 18 juni 

Lazy Sunday met (water) activiteiten   

klik hier voor meer info Lazy Sunday

Eten en drinken 

Langs beide kades kunt u naast een drankje ook een hapje krijgen. Op onder de Boompjes staat Het Oude Stadhuis met eten. Op  de IJsskade staat de foodtruck van Suus en Truus.  U hoeft hiervoor niet te reserveren.  

Proef & Plezier staat er met een wijnbar met wijnen uit de hele wereld. Speciaal voor het IJsselweekend heeft Proef & Plezier een Wijnproeverij met drie bijzondere wijnen.

Sponsor of donateur

Het is een hele uidaging om van de 2e editie van het IJsselweekend weer an de grond, of liever gezegd, uit het water te krijgen. 

Voor de kosten zijn we op zoek naar bedrijven en particulieren die als sponsor of donateur willen helpen om de 1e editie te realiseren en zo de basis te leggen voor een IJsselweekend dat past bij ons stadje aan de IJssel. Meer info om uw bedrijfsnaam aan het evenement te verbinden of donateur te worden  via deze link.

Ook kunt u voor € 10 (als gezin)  "vriend van de STAM" worden.  Meer info via "Vriend van de STAM

juhyg

qew

hjk

wedf

wdf

wsd

fdgh

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive