Jaarmarktfestival

In de statuten van de STAM staat de doelstelling "Monftoort levendig houden". Vorig jaar was Montfoort rondom de jaarmarkt een beetje doods en stil en dat past niet bij Bourgondisch Montfoort!

De afgelopen weken hebben we overleg gevoerd met de horeca op De Plaats en we zijn trots om te kunnen melden dat op 23 en 24 augustus de 1e editie van het Jaarmarktfestival gaat plaatsvinden!

We willen een gevarieerd programma gaan neerzetten voor jong en oud zodat iedereen rondom de Jaarmarkt weer kan genieten van clown, bingo, muziek en elkaar. Komende weken gaan we verder werken aan de invulling maar we gaan er met elkaar een ouderwets gezellig Montfoorts feessie van maken.

Het wordt qua organsiatie en financiering nog een hele uitdaging maar die gaat STAM graag aan.Niks doen was geen optie want de jaarmarkt = Montfoort!

Wil je ons steunen om de Jaamarkt in Montfoort weer te laten bruisen wordt dan STAM gast (sponsor) of vriend van de STAM of neem contact op voor alle sponsormogelijkheden.

Meer nieuws volgt !

dfgn

Bouwbedrijf Ad Spruit
Carrosserie Bakker
stam
DM - Interactive
stam
DMB
Dynamic
Interbanket
Jasper de Jong
Kiremko
Peugeot
Profile
Rabobank
Schaik drankenhandel
Smullies
Vendrig
Zeildoek

Ik wil net als de bovenstaande sponsoren stam gast worden!

Meld je aan

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive