Techniek in de Tent

27 juni 2024: Techniek in de Tent !

Op donderdag 27 juni organiseert het Woerdense Techniek Talent (WTT) in samenwerking met STAM, Veenbrink RVS en het Ondernemersfonds  de 6e editie van Techniek in de Tent in Montfoort.

Op deze manier kunnen de kinderen van groep 7 en 8 ervaren hoe leuk en interessant werken in de techniek kan zijn. De kinderen gaan onder schooltijd in en rondom de grote STAM tent aan de slag met diverse projecten. 

Zo kunnen zij onder andere: Autocad tekenen, vogelhuisjes bouwen, robots programmeren, banden verwisselen, toiletten aansluiten, elektromotors maken, mozaïeken, metselen, kennis maken met installatietechniek, autotechniek enzovoorts.

Vanaf 15.00 tot 17.00 is er een inloopmiddag voor voor jongere broertjes en zusjes en (groot) ouders. 

Vindt u het leuk om ook met uw bedrijf mee te doen en kinderen te helpen met metselen, te lassen in de “magie van metaal” hoek of met uw graafmachine behendigheid spelletje te doen? Stuur dan een e-mail naar info@woerdenstechniektalent.nl. Ook kunnen vrijwilligers die willen helpen dat aangeven via bovenstaande e-mailadressen. 

 De WTT is een samenwerkingsverband van bedrijven, onderwijsinstellingen en gemeenten uit de regio Woerden. Ook veel Montfoortse bedrijven en de gemeente Montfoort zijn hierbij aangesloten. De WTT richt zich op het bevorderen van de instroom van leerlingen van basisscholen naar het technisch onderwijs en de verbetering van samenwerking tussen het bedrijfsleven en het onderwijs.

 foto tit 1 foto tit 2 foto tit 3

yuhj

fghj

foto pip 10

tit actie 1 tit actie 2 tit actie 3

tit actie 6

foto tit 5

Bouwbedrijf Ad Spruit
Carrosserie Bakker
stam
DM - Interactive
stam
DMB
Dynamic
Interbanket
Jasper de Jong
Kiremko
Peugeot
Profile
Rabobank
Schaik drankenhandel
Smullies
Vendrig
Zeildoek

Ik wil net als de bovenstaande sponsoren stam gast worden!

Meld je aan

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive