Curling Montfoort


jkl;

Curling Montfoort is een initiatief van de STAM en de Montfoortse IJsclub in samenwerking met  Boer Hans activiteiten.

Met steun van Veenbrink RVS hebben we weer twee prachtige banen van 14 meter lang waarover de Curling stenen van Profipack, Fintax en Hoveniersbedrijf De Jong kunnen glijden en ketsen.    

Wilt u komen curlen in de STAM tent bij Boer Hans dan zijn er diverse mogelijkheden:  

1)  Familie & groeps-arrangementen

Wilt u gezellig met uw gezin, vrienden of bedijf komen curlen neem dan even via het contactformulier of via info@boerhans.nl want zij beheren de Curling agenda . De reserveringen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. 

2) Deelname aan de Curling Cup  

De inschrijving curling cup is op 29 december gesloten.  

De start van de Curling Cup Montfoort is op 10 januari 2022.  Er doen 80 teams mee verdeeld over 20 poules.

Via deze link kun je de poule indeling zien en wanneer jouw team moet spelen.

De nummers 1 en 2 van de poule gaan door naar de halve finale. De halve finale is ook al ingedeeld. Je kan dus nu al zien welke avond je moet spelen als je de halve finale haalt.

Op zaterdag 11 februari spelen de 12 overgebleven teams om de gouden curling steen. 

Via deze link kun je het volledige wedstrijdschema zien.

De wedstrijden beginnen om 19.00 en de laatste stenen worden rond 22.00 gegooid. Tussendoor is er tijd voor een warme Gluhwijn of koud biertje.  Kom gezellig even kijken!  

3)  Senioren & school curling

Dankzij de inzet van vrijwilligers en de de ondersteuning van de onderstaande "Senioren & school" sponsoren kunnen dit jaar ook de bovenbouw van de basisscholen, senioren en kinderen met een beperking weer kunnen komen curlen. 

- SINCE04 ,   Van den Pol Electra,  Autobedrijf Van Kuilenburg,   Brandhof- De Meern ,  Knopenbad,  SEON , WVD Zonwering   

hjk

jkl

wsdfgyujk

ghuio

fghj

mkjl

bnm

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive