Curling Montfoort


Aanleiding

Curling Montfoort is een initiatief van de STAM samen met de Montfoortse Ijsclub. In de winter van 2020-2021  was curling één van de weinige buiten sporten die op een veilige manier op 1,5 meter afstand met elkaar gedaan kon worden. 

plus =

Curling banen 

Vorig jaar stond de curling baan de hele winter bij de Soos. Helaas gaf dat teveel parkeerdruk en geluidsoverlast voor de buurt. 

Dit jaar zetten we de STAM tent met de twee curling baan neer bij Boer Hans op de Mastwijkerdijk.  

Ook dit jaar zal Corona een onzekere factor zijn maar omdat de Curling banen in de buitenlucht liggen en buiten sporten op 1,5 meter net zoals vorige winter vermoedelijk zal worden toegestaan gaan we toch maar weer gewoon beginnen met de voorbereidingen en de  inschrijvingen. Binnenkort ontvangen alle teamcaptains van vorig jaar een e-mail met de vraag of ze dit jaar weer mee willen doen. Op 1 december start de open inschrijving en vol = vol. 

Er wordt in de (overdekte) buitenlucht gespeeld. Iedere speler heeft zijn eigen steen en na iedere wedstrijd worden de stenen ontsmet.

Na afloop is er gelegenheid om even op te warmen met een biertje, gluhwein.  Hopelijk is er dit jaar ook publiek toegestaan.

Vanzelfsprekend zullen op de curling banen en in de aanwezige horeca de dan geldende corona maatregelen van toepassing zijn.

 Realisatie 

Curling Montfoort is mogelijk dankzij vele vrijwilligers en sponsoren die op deze manier Montfoorters een leuke activiteit willen bieden om zo gezellig en veilig met elkaar af te spreken.

Met steun van Veenbrink RVS hebben we weer twee prachtige banen van 15 meter lang en dankzij Hoveniersbedrijf Jasper de Jong en Profipack  zijn er ook weer curling stenen. Het Dela fonds is sponsor van de de Curlling competitie voor jong en oud.

De jeugd komt deze winter via school of vereniging curlen. Nieuw dit jaar zijn de wekelijkse senioren middagen. Via www.samenvooordebuurt.nl kunt u het senioren curling steunen door 1 of 2  curling banen te huren voor uw familie of vrienden uitje. Een WIN-WIN dus! 

Wilt u in de donkere wintermaanden ook een paar avonden gezellig onder de mensen?  meldt u dan aan als vrijwilliger via het aanmeldingsformulier op deze webiste. 

Met elkaar maken we (winters) Montfoort nóg leuker!

23456

ertgb

wsdfgyujk

ugvhj

cvghj

oikjhgf

ghjm,

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive