Curling Montfoort


uytr

Curling Montfoort is een initiatief van de STAM en de Montfoortse IJsclub in samenwerking met  Boer Hans activiteiten.

Met steun van Veenbrink RVS hebben we weer twee prachtige banen van 14 meter lang waarover de Curling stenen van Profipack en Van de Pol Electra kunnen glijden en ketsen.    

Wilt u komen curlen in de STAM tent bij Boer Hans dan zijn er diverse mogelijkheden:  

1)  Familie - vrienden & bedrijfs arrangementen

Wilt u gezellig met uw gezin, vrienden of bedijf komen curlen neem dan even via het contactformulier of via info@boerhans.nl want zij beheren de Curling agenda . De reserveringen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. 

2) Deelname aan de Curling Cup  

Vorig jaar deden 80 teams mee aan de Curling Cup en wonnen uiteindelijk de gebroeders Spruit de felbegeerde Gouden Curling Steen.

Dit jaar is er ruimte voor maximaal 100 teams en zal gespeeld worden tussen 3 januari en 3 februari .

=================================================================================================

Inmiddels is dit maximale aantal van 100 teams bereikt!

Om iedereen de kans te geven toch even tegen andere teams te curlen organiseren we in februari nog een klein toernooitje met 16 teams : De Conference Cup.

3 poulewedstrijden van 25 minuten op  31 januari ( vol) , of 14 februari (nog 6 beschikbaar) en 15 februari ( nog 5 beschikbaar)

De nummers 1 en 2 van de poule gaan door naar de finale op donderdag 29 februari waar dan gespeeld gaat worden om de plekken 1 tm 8.

Inschrijfgeld is € 50,- per team.  Wil je inschrijven stuur dan een mail met teamnaam en gewenste speeldatum naar curlingmontfoort@gmail.com, dan neemt de organisatie contact op. 

 

==============================================================================================

In de Curling Cup toernooi speelt ieder team (4 of 5 personen) speelt in de 1e ronde op één speelavond drie wedstrijden van 25 minuten tegen de drie andere teams in de poule. Je kan een voorkeursavond opgeven.

De teams die nummer 1 en 2 eindigen (in de poule van 4) spelen 1 of 2 weken later in de halve finale nog één avond voor een plek in de finale op 3 februari. 

De wedstrijden op de speelavond beginnen om 19.00 en de laatste stenen worden rond 22.00 gegooid. Tussendoor is er tijd voor een warme Glühwijn of koud biertje. Supporters of toeschouwers zijn van harte welkom om even gezellig te komen kijken! Er zijn voldoende sta- en zit plaatsen.  

3)  Senioren & school curling

Dankzij de inzet van vrijwilligers van de Montfoortse IJsclub én de ondersteuning van de onderstaande "Senioren & school" sponsoren en Montfoort Vitaal kunnen ook dit jaar weer de bovenbouw van de basisscholen, senioren en kinderen met een beperking komen curlen. Sponsoren en vrijwilligers bedankt! 

- SINCE04, Autobedrijf Van Kuilenburg,  Brandhof-De Meern, SEON, Jachthaven Marnemoende en Bouwbedrijf de Hoop

hjk

jkl

vbnm

fghj

mkjl

bnm

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive