Curling Montfoort


jkl;

Curling Montfoort is een initiatief van de STAM en de Montfoortse IJsclub in samenwerking met  Boer Hans activiteiten.

Met steun van Veenbrink RVS hebben we weer twee prachtige banen van 14 meter lang waarover de Curling stenen van Profipack, Fintax en Hoveniersbedrijf De Jong kunnen glijden en ketsen.    

De twee curling banen liggen in de STAM tent op het terrein van Boer Hans Activiteiten vlak naast de gezellige hooibergbar. 

De vrijwilligers van de Montfoortse IJsclub zorgen voor de spelbegeleiding.

Kom ook gezellig curlen !

Wilt u komen curlen in de STAM tent bij Boer Hans dan zijn er diverse mogelijkheden:  

1)  Familie en groeps-arrangementen

Wilt u gezellig met uw gezin, vrienden of bedijf komen curlen neem dan even via het contactformulier of via info@boerhans.nl want zij beheren de Curling agenda . De reserveringen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. 

2) Deelname aan de Curling Cup  

Vanaf 1 november tot 1 december kunnen teams van 4 of 5 personen zich inschrijven voor de Curling Cup Montfoort via deze inschrijflink 

De maximaal 128 teams spelen in de periode 10 januari t/m 11 februari om de gouden curling steen. 

De wedstrijden beginnen om 19.00 en de laatste stenen worden rond 22.00 gegooid. Tussendoor is er tijd voor een warme Gluhwijn of koud biertje.  Doe gezellig mee of kom even kijken! 

3)  Senioren & school curling

Dankzij de inzet van vrijwilligers en de de ondersteuning van de onderstaande "Senioren & school" sponsoren kunnen dit jaar ook de bovenbouw van de basisscholen, senioren en kinderen met een beperking weer kunnen komen curlen. 

- SINCE04 ,   Van den Pol Electra,  Autobedrijf Van Kuilenburg,   Brandhof- De Meern

- Knopenbad,  SEON   

ertgb

hjkl;

wsdfgyujk

ghuio

cvghj

oikjhgf

ghjm,

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive