Curling Montfoort


jkl;

Curling Montfoort is een initiatief van de STAM en de Montfoortse Ijsclu.

De twee curling banen liggen bij Boer Hans Activiteiten vlak naast de gezellige hooibergbar. 

Curling Montfoort mogelijk dankzij vele vrijwilligers en sponsoren die op deze manier Montfoorters een leuke activiteit willen bieden om zo gezellig en veilig met elkaar af te spreken.

Met steun van Veenbrink RVS hebben we weer twee prachtige banen van 15 meter lang en dankzij familie De Jong zijn er curling stenen te weten Theo de Jong namens Fintax, Jasper de Jong namens zijn gelijknamige hoveniersbedrijf en Marc de Jong namens Profipack.  De noodzakelijk rubber maten zijn beschikbaar gesteld door Snel Hout & Rubber. Zo maken we met elkaar deze corona winter wat leuker!  

Kom gezellig curlen !

Wilt u lekker buiten komen sporten op de curling banen bij Hans dan zijn er diverse mogelijkheden. Er wordt in de (overdekte) buitenlucht gespeeld. Iedere speler heeft zijn eigen steen en na iedere wedstrijd worden de stenen ontsmet. Vanzelfsprekend zullen op de curling banen en in de aanwezige horeca de dan geldende corona maatregelen van toepassing zijn.

1) Losse baanhuur in de voorjaarsvakantie 

Wilt u gezellig met uw gezin of vrienden komen curlen in de voorjaarsvakantie informeer dan even via info@boerhans.nl naar de mogelijkheden. 

De reserveringen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. We hebben twee curling banen dus wees er snel bij

2) Deelname aan de Curling Cup  

Tot en met 2 februari kon men een team van 4 personen inschrijven voor de Curling Cup Montfoort via deze inschrijflink 

Op dinsdag 15 februari is de Curling Cup van start gegaan met 80 ! teams met deelnemers in de leeftijd van 18 tot 88 jaar. 

De 80 teams spelen in februari op 1 avond tussen drie wedstrijden in de poule fase. In maart strijden de overgebleven 40 teams voor een plek in de finale die op zaterdag 2 april zal worden gespeeld. 

De wedstrijden beginnen om 19.30 en de laatste stenen worden rond 22.30 gegooid. Kom gezellig kijken of supporteren met tussendoor een  warme Gluhwijn of koud biertje 

3) Deelname Montfoort Vitaal Winter games 

Diverse sportverenigingen komen in de maand februari met hun teams curlen. 

Ben je tussen de 13 en 18 jaar en nog niet via een sportvereniging wezen curlen? Schrijf je dan met een team in via deze link.

4) Groeps arrangementen 

Speel een onderlinge curling competitie onder leiding van spelleiders Ijsclub Monftoort. Vanaf € 20,- per persoon!  

Wilt u naast de baan ook nog gebruik maken van een lunch, diner/ buffet, vergadering? Informeer dan naar de mogelijkheden. Het team van Boer Hans denkt graag met u mee! info@boerhans.nl 

ertgb

hjkl;

wsdfgyujk

ghuio

cvghj

oikjhgf

ghjm,

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive