Jaarmarkt kids festival


Jaarmarktkidsfestival

De Plaats wordt van 10.00-14.00 omgeturnd in een kids en familie festival.

Vanaf 10.00 : Glittertattoo, schmink, een kids DJ en lekker eten en drinken voor de kinderen.

10.15 uur start het kinder theater de Lachende Lama's  met de show ‘ De Ontdekkingsreiziger’ voor kinderen van 5 tot 8 jaar. 

- 11.00 uur Muziek uur Sint Carolus 

                   - Optreden Mini Slagkracht

                   - Trommelworkshop voor kinderen 

                   - Optreden zangkids. Kijk onderaan de pagina hoe jij mee kunt doen! 

12.00 uur Montfoortse mini playbackshow

13.00 uur Montfoortse familie quiz 

Zangkids

Ben jij tussen de 8 en 12 jaar, zing je heel graag of heb je altijd al willen leren zingen? Doe mee met de zangworkshop en sluit af met een optreden op De Plaats. De workshop is van 10.00 tot 11.30 uur en om 11.45 uur treden jullie samen op op het podium. Opgeven kan via jaarmarktkidsfestival@gmail.com. 

Mini playbackshow

Kinderen van de leeftijd 4 tot 12 jaar kunnen zich uitleven op het podium en hun favoriete artiesten nadoen.

De show biedt een geweldige kans voor jonge talenten om in de Montfoortse schijnwerpers te staan en te genieten van applaus van het publiek. Aanmelden voor 15 augustus via jaarmarktkidsfestival@gmail.com. Meld in je e-mail naam, leeftijd en de artiest / groep die je wilt nadoen of nog leuker maar een video waarin je aangeeft wie jullie zijn en wat je wilt doen. 

Familie quiz

Om 13.00 start de Montfoortse kennisquiz om samen met het gezin deel te nemen. Diverse rondes met vragen en opdrachten op een groot scherm zorgen voor plezier en competitie. Er zijn mooie prijzen te winnen voor het hele gezin, wat de deelname nog aantrekkelijker maakt. Zo zijn er bijvoorbeeld vier kaarten voor de Efteling te winnen.  

Rond 14.00 eindigt het familieprogramma en maken diverse artiesten en DJ’s tot 19.00 de 24 uur van Jaarmarktfestival Montfoort vol.

fdew

JAARMARKT FESTIVAL MONTFOORT

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive