Stam-gasten

De stichting ontleent zijn kracht aan alle STAM gasten. Dit zijn vrijwilligers én sponsoren die er met elkaar voor zorgen dat evenementen in Monftoort ondertsteund worden met tent, vlonders, banken en verlichting.

De vrijwilligers regelen het opzetten en afbreken van de tent bij de diverse evenementen. De sponsoren zorgen met hun bijdrage van € 150 per jaar voor financiering van de opslag, onderhoud en de Pret in het Park activiteiten. Ook wordt een gedeelte gereserveerd voor vervanging van tentdelen zodat we ook voor de langere termijn een feesttent van, voor en door Montfoort behouden.  De STAM tent die wordt opgezet voor onder meer basisscholen en sportverenigingen en de jaarlijkse evenementen zoals Koningsdag , Pret in het Park ( mei-jul-okt) , de VOM-week, Bloklandfeest en Pullen op de Plaats.  

De sponsoren hangen met hun bedrijfslogo van 1 december tm 1 maart langs de Curling banen en komen op de achterkant van de stempelkaart van Pret in het Park. Alle sponsoren ontvangen jaarlijks een nieuwsbrief, vrijkaartjes voor Pret in het Park en hebben het recht om in de voorverkoop kaartjes voor (uitverkochte)  Pullen op de Plaats te kopen.

Ik wil net als de bovenstaande sponsoren stam gast worden!

Meld je aan

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive