Stam-gasten

De stichting ontleent zijn kracht aan alle STAM gasten. Dit zijn vrijwilligers én sponsoren die er met elkaar voor zorgen dat evenementen in Monftoort ondertsteund worden met tent, vlonders, banken en verlichting.

De vrijwilligers regelen het opzetten en afbreken van de tent bij de diverse evenementen. De sponsoren zorgen met hun bijdrage van € 100 per jaar voor financiering van de opslag, onderhoud en de Pret in het Park activiteiten. Ook wordt een gedeelte gereserveerd voor vervanging van tentdelen zodat we ook voor de langere termijn een feesttent van, voor en door Montfoort behouden.  De sponsoren hangen met hun bedrijfslogo op een banner bij de STAM tent die wordt opgezet voor onder meer basisscholen en sportverenigingen en de jaarlijkse evenementen zoals Koningsdag , Pret in het Park ( mei-jul-okt) , de VOM-week, Bloklandfeest en Pullen op de Plaats.  

Alle STAM gasten ontvangen jaarlijks een nieuwsbrief, vrijkaartjes voor Pret in het Park en hebben het recht om in de voorverkoop kaartjes voor (uitverkochte)  Pullen op de Plaats te kopen.

Ik wil net als de bovenstaande sponsoren stam gast worden!

Meld je aan

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive