Sponsor wurden

Wollen zie Hauptsponsor oder Bild sponsor wurden ?

Bekijk de foto's van Pullen op de plaats

Vorig jaar hebben  Les Boutonniers en de STAM gasten steun gekregen van vier co-founders om het evenement van de grond te krijgen. 

De founders waren Vakgarage Montfoort van Wilfred van de Linden,  Kärcher centrum De Meern van Tom Vianen, Autoschade plus van Stefan Snel en Aannemersbedrijf Kooijman van René Kooijman. Bedankt mannen !  Met jullie bijdragen hebben we de eenmalige aanloopkosten kunnen financieren en een succesvolle 1e editie kunnen neerzetten.

Om de  2e editie mede te financieren zijn we op zoek naar bedrijven die als  "Haupt sponsor" , "Bildsponsoren" of "Artiesten sponsoren"  hun bedrijfsnaam via Pullen op de Plaats op een positieve manier willen uitdragen in Montfoort. U ontvangt voor uw bijdrage een factuur voor uw administratie.

founders

"Haupt" sponsor  

Voor  € 500 exclusief btw kunt uw bedrijf  exclusief en enige  "Hauptsponsor "  van Pullen op de Plaats zijn. Uw bedrijfsnaam komt dan:

- als exclusieve Hauptsponsor op de website 

- als exclusieve Hauptsponsor op de poster/  banner en LCD schermen tijdens het feest .

Indien u dat wenst kunt u ook samen met een ander bedrijf  "Hauptsponsor" worden. Informeer via crew@pullenopdeplaats.nl naar de mogelijkheden.

De opbrengst van de "Haupt sponsor" zullen we voornamelijk besteden aan de aankleding die we ook komende jaren kunnen gebruiken.

"Bild" sponsor

Voor € 50 excl BTW komt uw bedrijf langs op de twee LCD schermen op het podium tijdens het evenement en wordt u vermeld als bildsponsor op de webpagina Pullen op de Plaats. U krijgt voor dit bedrag een factuur voor uw administratie.

De opbrengst van "Bild sponsoren"  zullen we besteden aan aankleding en oktoberfest artiesten.

Artiesten sponsor

Uw bedrijf kunt ook een artiest sponsoren. U kunt daarbij zelf een artiest aandragen of wij kunnen u enkele suggesties doen.

Zo maakt bijvoorbeeld Marcel van de Spek transport een van de artiesten mogelijk! Das ist Super ! Marcel!

Als artiesten sponsor komt u als zodanig langs op de beeldschermen op het podium en zal ook voorafgaand en na afloop van het optreden duidelijk uw bedrijfsnaam kenbaar worden gemaakt.

Interesse ? Neem contact op via stamtent@hotmail.com

STAM Montfoort
Cafe Bolle Harry
Grand cafe The Old Bakery
Cafe de Plaats
DM - Interactive
Marcel van der Spek
Vakgarage
karcher

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive