Sponsor wurden

Wollen zie positiever Werbung für diener Firma?

Bekijk de foto's van Pullen op de plaats

In 2016 hebben  Les Boutonniers en de STAM gasten steun gekregen van vier co-founders om het evenement van de grond te krijgen. 

De founders waren Vakgarage Montfoort van Wilfred van de Linden,  Kärcher centrum De Meern van Tom Vianen, Autoschade plus van Stefan Snel en Aannemersbedrijf Kooijman van René Kooijman. Bedankt mannen !  Met jullie bijdragen hebben we de eenmalige aanloopkosten kunnen financieren en een succesvolle 1e editie kunnen neerzetten.

Om de  4e editie mede te financieren zijn we op zoek naar bedrijven die als  "Bildsponsoren" of "Artiesten sponsoren"  hun bedrijfsnaam via Pullen op de Plaats op een positieve manier willen uitdragen in Montfoort. U ontvangt voor uw bijdrage een factuur voor uw administratie.

founders

Haupt sponsor 

We zijn er trots op de Vakgarage Montfoort de komende jaren als hoofdsponsor aan Pullen op de Plaats is verbonden. 

"Bild" sponsor

Voor € 50,- excl BTW komt uw bedrijf langs op het LCD scherm op het podium tijdens het evenement en wordt u vermeld als bildsponsor op de webpagina Pullen op de Plaats. U krijgt voor dit bedrag een factuur voor uw administratie. Er is plaats voor maximaal 10 bildsponsoren zodat uw bedrijf 5 minuten per uur langs komt op het podium. Positieve Pullen PR!

De opbrengst van "Bild sponsoren"  komt ten goede aan het vergroten van de Oktoberfest sfeer voor nu en komende jaren.

Artiesten sponsor

Uw bedrijf kunt ook een artiest sponsoren. U kunt daarbij zelf een artiest aandragen of wij kunnen u enkele suggesties doen.

Zo maakte bijvoorbeeld Marcel van de Spek transport een van de artiesten mogelijk in 2018 ! Das war super Marcel!

Als artiesten sponsor komt u als zodanig langs op de beeldschermen op het podium en zal ook voorafgaand en na afloop van het optreden duidelijk uw bedrijfsnaam kenbaar worden gemaakt.

Interesse ? Neem contact op via stamtent@hotmail.com

STAM Montfoort
Cafe Bolle Harry
Grand cafe The Old Bakery
Cafe de Plaats
DM - Interactive
Marcel van der Spek
Vakgarage
karcher

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive