IJsselconcert

IJsselconcert Montfoort

nmOIUY

Muziek verbindt, muziek brengt samen.  Die gedachte is de basis van het 1e IJsselconcert Montfoort dat wordt georganiseerd door de Lions ’t Stigt en STAM. 

Voor een foto impressie van het 1e IJsselconcert klik hier 

Programma IJsselconcert (tijden onder voorbehoud)

18.00 uur  Muziekvereniging Ons genoegen 

19.30 uur   Gastoptreden Violist Oekraine 

21.00 uur   Pianist Yang Yang Cai  

21.50 uur   Opera Tenor Michiel van ‘t Landt en mezzosopraan Amy Egbers  

22.30 uur   Late summer jazz tot einde met blazers AMF Jazzband

Tickets en arrangementen

De entree van het IJsselconcert is GRATIS ! Dus kom genieten van de klassieke muziek, opera en jazz!  Er zijn zeer beperkt zitplaatsen het publiek zal men name moeten staan op één van beide kades.  

Wilt u gegarandeerd zijn van een zitplaats kunt u het beste onderstaand arrangement boeken. Vanaf donderdagavond 16 juni kan dat alleen nog maar telefonisch via Jeroen Papenhuijzen 06 22 54 98 70  of Lisette den Oudsten 06-23 12 24 84 . Reservering is mogelijk tot vrijdag 17 juni 12.00 uur. 

1)   Sloep arrangement  € 80,- per sloep inclusief toegang 4 personen. Er is voor het podium plek voor 20 sloepen. Maximale lengte 8 meter, open kuip, inboord motor. Indien u met meer dan 4 personen in de sloep zit dient u voor deze personen een los ticket te kopen. 

2)  3-gangen diner van 17.30-20.00 uur op terras op/aan de IJssel achter het Oude Stadhuis direct tegenover het podium € 65,-.  

Na het diner moet u het (drijvende) terras verlaten en kunt u (staand) verder genieten van het concert. 

3)  Tapas arrangement van  20.30--0.00 uur terras op/aan de IJssel achter het Oude Stadhuis tegenover het podium € 55,- 

Voorafgaand aan het tapas arrangement kunnen we u geen zitplaats aanbieden. 

NB: Voor degene die voor 4 juni een diner of tapas arrangement hebben geboekt is er vooraf / na afloop van het arrangement wél een zitplaats gerserveerd. 

Door het kopen van een arrangement steunt u net zoals de onderstaande sponsoren de financiering van de opstart kosten van dit 1e IJsselconcert / IJsselweekend. Dank daarvoor! 

ghj

Toelichting programma IJsselconcert Montfoort 17 juni 2022

U kunt vanaf 18.00 uur genieten van onze eigen Fanfare Ons Genoegen. We weten het allemaal: in muziek kun je zoveel kwijt. Zowel ernaar luisteren als zelf spelen brengen ontspanning en plezier. 

Wij bieden verder een Oekraïens gastoptreden, dat u zal ontroeren en verrassen. De Montfoortse gastvrijheid geldt ook voor onze Oekraïense gasten, voor wie wij dit concert mede organiseren. Muziek biedt troost en het IJsselconcert verwelkomt in het bijzonder de mensen die huis en haard hebben moeten verlaten vanwege de bizarre oorlog.

 Dat optreden wordt vervolgd door de Nederlandse toppianiste Yang Yang Cai die haar sporen nationaal en internationaal verdiend heeft. Zij is beroemd om haar verfijnde vertolkingen en technische beheersing. Yang Yang brengt de pianomuziek tot een hoger niveau; u zult ongekend genieten.

Graag presenteren wij u dan twee finalisten van het TV-programma Aria, waarin jong Nederlands operatalent van zich liet horen. Tenor Michiel van ‘t Landt en mezzosopraan Amy Egbers treden voor u op. U kent Michiel wellicht ook van “Una voce particolare”, waarin hij schitterde naast Ernst Daniël Smid. Zijn bereik is groot en veelkleurig en hij zal u met zijn royale tenorstem betoveren. Michiel zal een aantal goed in het gehoor liggende operastukken opvoeren, die u zo kunt mee neuriën. En hij zal een duet zingen met Amy over liefde, bedrog, dood en verderf, de oh zo typische opera-onderwerpen. Amy heeft inmiddels ruime ervaring in het theater als operazangeres (zo trad zij samen met haar moeder Janka Egbers op in een theaterprogramma vol humor) en had diverse mooie vertolkingen in musicals. Zij heeft een groot zang- en acteertalent en haar sprankelende optreden zal u zeker bekoren.

qas

Naarmate de avond vordert, gaan de voetjes van de vloer op de jazzy muziekklanken van de zevenkoppige Groningse studenten AMF Jazzband. De band treedt door het hele land op met bekende jazz-standards, funk en swingende Dixielandmuziek. 

fgcvb

vbnmjk

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive