IJsselspektakel


Op zaterdag start om 15.00 uur het Montfoortse IJsselspektakel waarbij “Ter land ter zee & over de IJssel" op het programma staat.

Voor foto's van het IJsselspektakel 2022 klik hier

Deelnemers gaan per fiets van de helling af om over over een 30! meter lange balk zo snel mogelijk de bel te bereiken. Meedoen is natuurlijk belangrijker dan winnen maar er zijn per leeftijdscategorie mooie prijzen voor degene die de snelste tijd neerzet. 

Pak je kans op 1 keer in je leven over de IJssel te fietsen want gezien de gigantische ( veiligheids) kosten die aan dit onderdeel kleven is dit waarschijnlijk een eenmalig evenenement!  Zo zijn er bijvoorbeeld bijna 30 personen van de redddingsbrigade IJsselstein aanwezig om alles op het water in goede banen te leiden.  

Alleen kun je niets maar samen kunnen wel alles!  Dankzij hoofdsponsor Verhoef Techniek, en de bouwploeg bestaande uit Brink Bouw, Gert Koppers, Meerkerk Infra en Erik vd Poel zijn we trots dat we dit onderdeel kunnen laten doorgaan en het unieke past wel bij het 10 jarig bestaan van de STAM. 

Vanaf 15.00 tot 22.00 is de fietsbaan over de IJssel beschikbaar. Pak die unieke kans om over de IJssel te fietsen. Voor de winnaar de eeuwige roem en een mooie prijs!   Deelname is op eigen risico.

Je kan alleen deelnemen op een fiets van de organsiatie want die voldoet namelijk aan de veiligheidseisen. www.cheapassbikes.nl hebben fietsen ter beschikkig gesteld. Tot slot zorgt de KPJ voor de DJ dus dat wordt knallen!  

Laatste nieuws:

De inschrijving zit per 12 juni vol!  Misschien dat we ter plekke nog wat inlopen op het tijdsschema maar dat wordt dan omgeroepen zodat men dan alsnog mee kan doen.

qadf

 

kjhgf

';lk

gfdx

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive