IJsselspektakel


Op zaterdag 15 juni start om 14.30 uur het Montfoortse IJsselspektakel. 

Vorig jaar heeft iedereen een 2e en voorlopig laatste kans gehad om mee te doen  met  Fiets ‘m d’r in.  

Het technisch team IJsselweekend heeft dit jaar bedacht om het onderdeel Tobbedansen te realiseren.

Onder meer Maarten vd Brink, Erik vd Poel en Gerrit Meerkerk gaan de uitdaging aan om een 6 meter hoge glijbaan op de IJssel te bouwen waar de deelnemers per autoband of bootje of ander voorwerp af moeten om zo stuiterend,  zwemmend of tobbend de bel op het water te bereiken. Voor de veiligheid is op zaterdag de Reddingsbrigade van IJsselstein onder leiding van Gert Koppers weer op volle sterkte aanwezig. 

Deelname is gratis !

Deelnemers gaan een helling af om zo snel mogelijk  mogelijk de bel te bereiken.

Meedoen is natuurlijk belangrijker dan winnen maar er zijn per leeftijdscategorie mooie prijzen voor degene die de snelste tijd neerzet.

Deelnemers aan Tobbedansen kunnen zich vanaf 15 april aanmelden via onderstaande link.

Deelname is op zaterdag vanaf 13 jaar Op zondag mogen de basisscholieren met zwemdiploma van de baan af. Pak deze unieke kans om over de IJssel te stuiteren want Vol = Vol 

Durf jij het met je team/ vrienden of familie aan? 

Meld je snel aan met het inschrijfformulier. 

Vanaf ongeveer 18.00 uur is de muzikale invulling in handen van de coverband SoulSonic met zangers Erika Leliveld die voor even weer terugkeert naar haar Montfoortse roots. Soul Sonic speelt onder meer Soul, Disco, Dance Classics en Pop maar ook de wat stevigere en meer ‘rocky’ nummers schuwt SoulSonic niet. 

Al die nummers worden overgoten met het speciale GROOVY en FUNKY SoulSonic sausje, zodat ze net even ‘anders’ klinken. Michael Jackson, Ariana Grande, The Police, Justin Timberlake, Jamiroquai en Bruno Mars, ze komen alllemaal voorbij op het podium aan onze IJssel.

jhgfd

ghjk

2we

2wer

232


wef

rty

wsdf

34

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive