Inschrijven bedrijven curling toernooi


Reserveringsformulier 

Na de reservering krijgt u voor voor dit personeelsuitje een digitale factuur van Curling Montfoort. Na betaling is de deelname van uw bedrijfsteam definitief. Bij vragen nemen we even contact met u op! 

Met elkaar maken we (winters) Montfoort nóg leuker! 

Wij doen mee met een bedrijfsteam aan de Curling Cup Montfoort met 4 personen voor € 40,- (2 speelavonden)
Wij willen graag consumptiemunten bestellen a € 2,50 per stuk (graag in opmerkingen veld aangeven hoeveel)
Wij willen graag op beide speelavonden een rondje bittergarnituur geserveerd krijgen € 30,- (voor 2 avonden)

Inschrijven Curling Cup Montfoort

Alleen voor de Company Curling Cup is de inschrijving/ reservering al geopend! 

(De online inschrijvingen van de overige curling competities voor familie- en vriendenteams starten op 4 november. Meer info volgt) 

In de maanden december en januari gaat op de avonden tussen 19.00 en 22.00 gestreden worden om de Curling Cup Montfoort.

Indien Nederland op risiconiveau 3 zit dan kunnen op een avond  10 teams = maximaal 40 personen aanwezig zijn.

16 personen spelen op de curling banen en 24 personen wachten binnen in de zaal in een gezellige sfeer op het begin van hun wedstrijd.

Vanaf 4 november kunnen de teams van 4 personen zich online inschrijven. De teams worden ingedeeld in diverse competities. Er is ook een aparte bedrijven competitie de “Company Curling Cup”.

Het inschrijfgeld voor bedrijventeams is € 40 per team van 4 personen. Ieder bedrijfsteam speelt 2 avonden. Na 2 speelavonden (hopelijk inn december)  is de eindstand in de poule bekend. Daarna kunt u optioneel uw deelname verlengen door u in te schrijven voor de voor de twee finale avonden rondes in januari.

U kunt ook met meerdere teams van uw bedrijf meedoen. We kunnen ervoor zorgen dat deze teams sowieso tegen elkaar spelen zodat er binnen het bedrijf ook een winnend team is.

Bij uw inschrijving kunt u optioneel nog voor uw team een bittergarnituur of consumptiemunten bestellen. Wij vermelden die dan extra op de factuur. 

logo 2

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive