Inschrijven bedrijven curling toernooi


Reserveringsformulier 

Na de reservering krijgt u voor voor dit personeelsuitje een digitale factuur van Curling Montfoort. Na betaling is de deelname van uw bedrijfsteam definitief. Bij vragen nemen we even contact met u op! 

Met elkaar maken we (winters) Montfoort nóg leuker! 

Wij doen mee met een bedrijfsteam aan de Curling Cup Montfoort met 4 personen voor € 40,- (2 speelavonden)
Wij willen graag consumptiemunten bestellen a € 2,50 per stuk (graag in opmerkingen veld aangeven hoeveel)
Wij willen graag op beide speelavonden een rondje bittergarnituur geserveerd krijgen € 20,- (voor 2 avonden)

Inschrijven Curling Cup Montfoort

Vanaf 11 november kunnen de teams van 4 personen zich online inschrijven. De teams worden ingedeeld in diverse competities. Er is ook een aparte bedrijven competitie de “Company Curling Cup”.

Dankzij de toernooisponsor Bedrijven vereniging Montfoort bedraagt het inschrijfgeld voor bedrijventeams slechts € 40 per team van 4 personen. Ieder bedrijfsteam speelt 2 avonden. Na 2 speelavonden is de eindstand in de poule bekend. Daarna kunt u stoppen of optioneel uw deelname verlengen door u in te schrijven voor de voor de twee finale  rondes.

U kunt ook met meerdere teams van uw bedrijf meedoen. We kunnen ervoor zorgen dat deze teams sowieso tegen elkaar spelen zodat er binnen uw bedrijf ook een winnend team is. Bij uw inschrijving kunt u optioneel nog voor uw team een bittergarnituur of consumptiemunten bestellen. Wij vermelden die dan extra op de factuur. 

U kunt u online inschrijven en betalen via deze link, u ontvangt dan geen factuur. 

Wilt u een factuur voor uw administratie dan kunt u gebruik maken van het reserveringsformulier op deze pagina.

Let op! De Company Curling Cup begint pas zodra de Montfoortse horeca weer open gaat.

Indien Nederland weer op risiconiveau 3 zit (zoals voor 13 oktober) dan kunnen op een avond tot 22.00 uur maximaal 10 teams = maximaal 40 personen aanwezig zijn. 16 personen spelen op de curling banen en 24 personen wachten binnen in de zaal in een gezellige sfeer op het begin van hun wedstrijd.

BANNER TOP

kjhgfdc

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive