Lazy Sunday

Lazy Sunday aan de Hollandse IJssel Montfoort Hooked-up

Op zondag 18 juni is het Lazy Sunday met vanaf 13.00 uur relaxte muziek vanaf het podium op de IJsselkade. 

Profipack verpakkingsmaterialen is hoofdsponsor en u kunt plaats nemen op het 30 meter lange drijvende terras voor het Oude Stadhuis en geniet van live muziek. .

Op en rond de beide kades zijn wat kinderspelletjes en bij mooi weer ligt onder toezicht van de reddingsbrigade Ijsselstein een lange water loop mat in het water. Kinderen kunnen over de lange watermat lopen waarbij de (veiligheids) regel geld dat er maar 1 persoon tergelijkertijd op de mat mag begeven. 

Vanaf 13.00 kunnen kinderen met of zonder ouders onder begeleiding van leden van de Montfoort Dragons varen met een Drakenboot. Gewoon voor de fun of om even kennis te maken of deze watersport mischien wat voor u is.  

Om deze 2e editie van het IJsselweekend weer van de grond, of beter gezegd uit het water,  te krijgen kunt u als als sponsor of donateur uw naam aan het evenement verbinden.   via deze link.

Ook kunt u voor € 10 (als gezin)  "vriend van de STAM" worden. Daarmee helpt u het  IJsselweekend van de grond (of beter gezegd uit het water te krijgen)  Meer info via "Vriend van de STAM"

asdf

cvbn

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive