Zondag 8 oktober : Oktober Pret in het Park

Oktober Pret in het Park: Blaasorkesten, luchtkussens, bier und bratwurst.

Op zaterdag 7 oktober organiseren Ons Genoegen een Oktoberfest en de WTC een veldrit in het stadspark van Monftoort.

Omdat de STAM tent en alle voorzieningen zoals water, toiletten en stroom voor deze activiteiten toch al aanwezig zijn kon de STAM het niet nalaten om op zondag 8 oktober het stadspark weer om te toveren tot een Pret & Praat Park voor jong en oud. Veel kleinschaliger dan de mei en zomer editie maar zeker net zo gezellig.

De STAM-gasten zorgen vanaf 11.00 uur voor de luchtkussens, stormbanen en een draaimolen. Ook zal er weer een Ukkies hoek zijn voor kids tm 3 jaar met oa een ballenbak.  We zitten nog te broeden op wat originele activiteiten maar dat hangt allemaal van de weersomstandigheden en de stand van de grasmat af. 

Ons Genoegen zorgt deze dag voor groot deel van de vrijwilligers én de vrolijke muzikale omlijsting met maarliefst 5 dweilorksten uit de regio waaronder natuurlijk het Montfoortse ZWUP.

Er zijn natuurlijk biertafels en pullen, (waar ook wijn in kan ;-)) , Duitse worsten,  Nederlandse poffertjes én natuurlijk Montfoortse gezelligheid. Bij mooi weer wordt het stadspark een grote biergarten, bij minder weer wordt de STAM tent een bierstube.  Kom dus gezellig even langs voor Viel Pret und ein Prosie :-)  We kunnen de hele herfst en winter nog binnen zitten! 

Hou Facebook www.facebook.com/stamtent  in de gaten voor de laatste updates !

Bekijk al onze evenementen
Bouwbedrijf Ad Spruit
Carrosserie Bakker
stam
DM - Interactive
stam
DMB
Dynamic
Interbanket
Jasper de Jong
Kiremko
Peugeot
Profile
Rabobank
Schaik drankenhandel
Smullies
Vendrig
Zeildoek

Ik wil net als de bovenstaande sponsoren stam gast worden!

Meld je aan

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive