STAM ondersteund 3 seasons' White X mas party

De STAM faciliteert belangeloos de e-ticket verkoop voor de 2e editie van de White X mas party !

Er is de laatste jaren weinig uitgaansgelegenheid voor de jeugd vanaf 14 jaar. Vorig jaar is door wat entousiaste Montfoorters geprobeerd dat te doorbreken door een White X-mas party te organiseren. Met ruim 400 middelbare scholieren  gekleed in wit of een kerstoutfit was dat een groot succes!

Na dit feest waren de reacties zo entousiast dat besloten is een werkgroep samen te stellen onder de naam "3 seasons". Doelstellling is om 3 maal per jaar voor middelbare scholieren uit de omgeving een party te organiseren met goede DJ''s , danspodia en vette geluids en lichteffecten. 

Op zaterdag 28 oktober was de herfsteditie "Autumn sounds" en nu staat op vrijdag 15 december de White X mas op de agenda. Na deze twee feesten wordt gekeken of er behoefte bestaat / financiën beschilkbaar zijn voor een lente editie van 3 seasons in maart.

Vanaf 29 oktober start de verkoop voor de White x-mas party via www.white-Xmas.nl / de STAM ticket pagina.  

Tot donderdag 14 december zijn de e-tickets verkrijgbaar. Daarna zijn kaarten alleen nog aan de deur verkrijgbaar. Kaarten kosten online € 6,- en aan de deur € 7,-  Vol= Vol  

Bekijk al onze evenementen
Bouwbedrijf Ad Spruit
Carrosserie Bakker
stam
DM - Interactive
stam
DMB
Dynamic
Interbanket
Jasper de Jong
Kiremko
Peugeot
Profile
Rabobank
Schaik drankenhandel
Smullies
Vendrig
Zeildoek

Ik wil net als de bovenstaande sponsoren stam gast worden!

Meld je aan

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive