Help de STAM een handje!

Help de STAM een handje de worsteling met wetgeving te overwinnen.

Voor alle evenementen waarbij de STAM tent wordt opgezet moet een tentboek worden ingeleverd met daarbij allerlei certificaten en berekeningen. De afgelopen jaren is het tentboek van de STAM tientallen keren akkoord bevonden maar vanaf dit jaar geeft de buro brandweer van de regio Utrecht een negatief advies voor alle evenementen met de STAM tent.  

Kort en krachtig : zonder nieuw tentboek met constructieberekeningen van een erkend ingenieursbureau geen vergunning voor veel Montfoortse evenementen. Dit boekwerk van in totaal meer 120 pagina’s aan formules en aannames gaat de STAM  ruim € 2.500 per tentboek kosten. Voordeel is dan wel dat de STAM  weer jaren vooruit kan met hun tent activiteiten.

De STAM heeft twee tenten dus er moeten twee tentboeken worden aangeschaft. Echter de STAM heeft de € 5000,- niet zomaar op de plank liggen. De STAM gasten doen nu een beroep op alle Montfoorters om een handje te helpen.

Tijdens Koningsdag en Pret in het Park zijn bij de kraam bij de STAM tent loten / handjes te koop voor € 5,-  per stuk.  U krijgt dan een handig “helpend handje” met daarop een lotnummer. Uw naam wordt genoteerd om u na de trekking te informeren als u gewonnen heeft.

U kunt ook via de loterij pagina op deze website een Helpend handje  / lot bestellen. Het handje wordt dan binnen twee weken door vrijwilligers door de brievenbus afgeleverd. 

Wilt u geen loten maar wel de STAM eenmalig steunen dan kan dat door een donatie te doen en zo "Vriend van de STAM" te worden.

Alvast erg bedankt voor uw steun!

Met elkaar maken we Montfoort nog leuker !

stift

Bekijk al onze evenementen
Bouwbedrijf Ad Spruit
Carrosserie Bakker
stam
DM - Interactive
stam
DMB
Dynamic
Interbanket
Jasper de Jong
Kiremko
Peugeot
Profile
Rabobank
Schaik drankenhandel
Smullies
Vendrig
Zeildoek

Ik wil net als de bovenstaande sponsoren stam gast worden!

Meld je aan

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive