Sterker dan ooit!

Sterker dan ooit !

De eerste helft van het tentseizoen zit er op!  We hebben Monftooort weer een stukje levendiger kunnen maken met Pret op het Plein (Koningsdag) en Pret in het Park ( 27 mei en 7 juli).

Het waren voor het bestuur erg heftige maanden. De worsteling met wetgeving gaf veel problemen en kostte veel energie.

Het makkelijkste was om het bijltje er bij neer te leggen maar gesteund door de vele reacties hebben we doorgezet.

Alles bij elkaar kostte de nieuwe regeltjes meer dan  € 10.000!  Daarmee is de STAM tent geen centje veiliger geworden maar hebben we nu wel de juiste papiertjes en certificaten.

Speciale dank gaat uit naar Inter Rutges, Stichting Sterkste man, Van de Pol Electra en Van den Hadelkamp auto's die een extra duit in het zakje hebben gedaan. Maar ook dankzij de donateurs, STAM gasten ( sponsoren en vrijwilligers) en degene die een Helpend handje (lot) hebben gekocht. Allemaal top gedaan! Voor de uitslag loterij "Help de STAM een Handje" klik hier

Na heftige maanden kunnen we concluderen dat de STAM sterker dan ooit is. Niet financieel (bankrekening is meer dan leeg) maar wel met een constructie berekening, gecertificeerde tentpalen en nooduitgangen in de tent zeilen. Daarmee kunnen we Montfoort de komende jaren weer levendig houden !

We gaan nu met zomer stop. De STAM tent komt pas weer uit de zak bij de VOM week. Een week later sluiten we de zomer af met Bloklandfeest en de opening van het Jubileum seizoen van MSV'19. In de herfst staan Oktober Pret in het Park en Pullen op de Plaats op het programma. In de winter gaan we de 130 jarige ijsclub ondersteunen met een tent bij de tennisvereniging voor een Curling toernooi.

Allemaal evenementen die niet door hadden kunnen gaan zonder een tent van, voor en door Montfoort!   

Bedankt, fijne vakantie!

Bekijk al onze evenementen
Bouwbedrijf Ad Spruit
Carrosserie Bakker
stam
DM - Interactive
stam
DMB
Dynamic
Interbanket
Jasper de Jong
Kiremko
Peugeot
Profile
Rabobank
Schaik drankenhandel
Smullies
Vendrig
Zeildoek

Ik wil net als de bovenstaande sponsoren stam gast worden!

Meld je aan

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive