Levendig stadje !

De afgelopen weken hebben we weer flink aan de doelstellingen van de STAM gewerkt.

De afgelopen weken hebben we weer flink aan de doelstellingen van de STAM gewerkt.

De primaire doelstelling van de STAM is namelijk om Montfoort levendig te houden.

Dat doen we door het organiseren van evenementen met andere verenigingen zoals Pullen op de Plaats met Les Boutonniers en Okotber Pret in het Park met Ons Genoegen.

Maar we doen dat juist ook door de STAM tent gratis of tegen kostprijs ter beschikking te stellen aan andere verenigingen. 

Zo was de STAM tent eind augustus het centrale middelpunt van de prachtige VOM week en konden de mannen van Bloklandfeest de STAM tent ombouwen tot een Neon Night club op 1 september. Op 15 september staat de STAM tent bij sportpark Hofland tijdens de opening van het jubileum seizoen bij het 100 jarige MSV'19. Voor het eerst zetten we de STAM tent zelfs ook op in de winter bij het Curling toernooi van de 130 jarige ijsclub Montfoort.

Het lijkt allemaal maar heel normaal maar dit kan echt alleen maar dankzij een heleboel STAM gasten (sponsoren en vrijwilligers)

De sponsoren zorgen met hun bijdragen voor de financiering van de Pret in het Park activiteiten en de stallingskosten, onderhoudskosten en allerlei noodzakelijke investeringen. De vrijwilligers zorgen ervoor dat de STAM tent en luchtkussens / attracties iedere keer weer wordt opgezet en afgebroken. Samen vormen ze de pijlers waarop de STAM staat.

U kunt ook de STAM steunen. Dit kan door te stemmen op de STAM tijdens de Rabobank Clubkas aktie maar ook door vrijblijvend Vriend van de STAM te worden.  Op de pagina vrienden van de stam  kunt u daar meer informatie over vinden.

Fijne nazomer en tot in de STAM tent !

Bestuur STAM

Peter, Ronald, Adje 

Bekijk al onze evenementen
Bouwbedrijf Ad Spruit
Carrosserie Bakker
stam
DM - Interactive
stam
DMB
Dynamic
Interbanket
Jasper de Jong
Kiremko
Peugeot
Profile
Rabobank
Schaik drankenhandel
Smullies
Vendrig
Zeildoek

Ik wil net als de bovenstaande sponsoren stam gast worden!

Meld je aan

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive