1e kerkdienst in het park

Zondag 7 juli 1e kerkdienst in het park

 Zondag 7 juli Kerk in het Park

Bij een groep mensen binnen de Protestantse Gemeente Montfoort en de RK Parochie in Montfoort leeft al een tijdje het idee om in de zomer een keer een kerkdienst te organiseren in de open lucht. Zomaar ergens buiten in Montfoort. Het doel hiervan is om over de grenzen van de beide kerken heen te stappen om in een totaal andere omgeving andere Montfoorters te ontmoeten en de boodschap van God met elkaar te delen. En dat in een informele, laagdrempelige omgeving waar iedereen - ongeacht afkomst of geloof-  zich thuis en welkom voelt.

Joke de Ruiter: “We hebben voor de uitvoering van dit evenement contact gezocht met STAM.  Zij zetten immers al een aantal keer per jaar de tent neer in het park voor diverse buitenactiviteiten. STAM reageerde direct enthousiast. We zijn erg blij met deze samenwerking. De STAM laat de tenten en faciliteiten zoals stroom en toiletwagens belangeloos een dagje langer staan. Ook zorgen ze dat alles op zondagochtend schoon is van de zeskamp en feestavond van de zaterdag” Zo is er eigenlijk een nieuw evenement in Montfoort geboren : “Kerk in het Park” op zondag 7 juli om 10.00 uur. Het wordt dan voor het eerst in de geschiedenis van Montfoort dat er een kerkdienst in het park gehouden wordt. Daar moet je gewoon bij geweest zijn, aldus een enthoiasiaste Joke.

Inmiddels zijn de voorbereidingen al van start gegaan. In de projectgroep zitten Gerard Vendrig, Evert Versloot, Martha Verstoep, Marja van den Pol en  Joke de Ruiter. Langzaam wordt ook de invulling van het evenement steeds concreter. Zo zal na Kerk in het Park bijvoorbeeld een gezamenlijke picknick worden gehouden. Joke: “Alle hulp is welkom om van “Kerk in het Park” een succes te maken. Aanmelden en ideeën en suggesties zijn welkom via het e-mail adres  kerkinhetpark@outlook.com”. De projectgroep heeft de komende maanden nog veel werk te verzetten maar hopen veel mensen te mogen begroeten op zondag 7 juli in het stadspark.

Bekijk al onze evenementen
Bouwbedrijf Ad Spruit
Carrosserie Bakker
stam
DM - Interactive
stam
DMB
Dynamic
Interbanket
Jasper de Jong
Kiremko
Peugeot
Profile
Rabobank
Schaik drankenhandel
Smullies
Vendrig
Zeildoek

Ik wil net als de bovenstaande sponsoren stam gast worden!

Meld je aan

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive