Techniek in de tent !

Vrijdag 5 juli 1e editie van Techniek in de tent !

Op vrijdag 5 juli organiseert de Stichting Woerdense Techniek Talent (WTT) de 1e editie van Techniek in de Tent voor alle Montfoortse kinderen uit groep 7 en 8 .

Op deze manier kunnen zij ervaren hoe leuk en interessant werken in de techniek kan zijn. De kinderen kunnen via school op vrijdag 5 juli in en rond de grote STAM tent aan de slag met diverse projecten. Vanaf 17.00 tot 20.00 kunnen de ouders en jongere broertjes en zusjes ook Techniek in de Tent bezoeken. Vindt u het leuk om met uw bedrijf mee te doen om bijvoorbeeld met de kinderen een muur te metselen, te  lassen in de “magie van metaal” hoek of met uw graafmachine te spijkerpoepen? Stuur dan een e-mail naar  info@pretinhetpark.nl of info@woerdenstechiektalent.nl. Ook vrijwilligers die op die vrijdag 5 juli willen helpen kunnen dat op bovenstaand e-mail aangeven. 

De WTT  is een samenwerkingsverband van bedrijven,  onderwijsinstellingen en gemeenten uit regio Woerden. Ook veel Montfoortse bedrijven en de gemeente Montfoort zijn hierbij aangesloten. De WTT richt zich op het bevorderen van de instroom van leerlingen van de basisschool naar het technisch onderwijs en de verbetering van de samenwerking tussen bedrijfsleven en onderwijs.

Bekijk al onze evenementen
Bouwbedrijf Ad Spruit
Carrosserie Bakker
stam
DM - Interactive
stam
DMB
Dynamic
Interbanket
Jasper de Jong
Kiremko
Peugeot
Profile
Rabobank
Schaik drankenhandel
Smullies
Vendrig
Zeildoek

Ik wil net als de bovenstaande sponsoren stam gast worden!

Meld je aan

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive