STAM tenten ondersteunen diverse verenigingen

STAM tenten ondersteunen diverse verenigingen

De doelstelling van de STAM is om evenementen in Montfoort mede mogelijk te maken en te faciliteren. Op die manier willen we een bijdrage aan de levendigheid en leefbaarheid in onze mooie stad. 

 
In 2020 zijn vrijwel alle Tent activiteiten en evenementen afgelast maar we zijn blij dat de STAM tenten na de zomervakantie toch kunnen worden ingezet ten behoeve van de Montfoortse gemeenschap. 


Bij Montfoort S.V.'19 en Tennisvereniging Montfoort staat de grote STAM tent van 15x25 ter uitbereiding van het aantal kantine zitplaatsen. Helaas is vanwege het kantineverbod daar nog weinig gebruik van gemaakt maar dat gaat vast goed komen. Voor de tennis is de tent tevens een schuilplaats voor een regenbui tijdens het drukke competitietennis op vrijdag en zaterdag. 

Bij de Soos staat de tent van 10x20 achter op het parkeerterrein zodat diverse verenigingen in de goed geventileerde (open) STAM tent aan de slag kunnen. 


Let wel ! Deze tenten kunnen alleen zonder verdere kosten worden neergezet dankzij de STAM gasten! Dit zijn sposnoren, donateurs en vrijwilligers van de STAM.  De banners met daarop de bedrijfsnamen hangen in de tenten.  

U kunt de STAM ook steunen door voor € 10,- vriend van de STAM te worden. Bedrijven kunnen voor € 100,-per jaar STAM gast worden. We hangen dan uw bedijfslogo op tijdens o.a VOM-week, Pullen op de Plaats, Koningsdag, Pret in het Park. IJsselweekend, Curling Montfoort, (school) voetbaltoernooi. De banners met de bedrijfsnamen hangen de komende maanden in de tenten bij TVM, Montfoort S.V.'19 en de Soos.

Met elkaar maken we Montfoort nóg leuker!

Bekijk al onze evenementen
Bouwbedrijf Ad Spruit
Carrosserie Bakker
stam
DM - Interactive
stam
DMB
Dynamic
Interbanket
Jasper de Jong
Kiremko
Peugeot
Profile
Rabobank
Schaik drankenhandel
Smullies
Vendrig
Zeildoek

Ik wil net als de bovenstaande sponsoren stam gast worden!

Meld je aan

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive