Stem STAM voor Curling Montfoort !

Stem STAM voor realisatie Curling Montfoort

De STAM kalender puilde uit met leuke evenementen van voor en door Montfoort maar toen kwam Corona en werd alles anders,

Het was het makkelijkst geweest om nilks te doen maar samen met Sint Joseph en de Montfoortse IJsclub gaan de STAM gasten de uitdaging aan om in 2020 toch wat leven in de Montfoortse brouwerij te brengen met Curling Montfoort. 

Het plan is om in december 2020 en januari 2021 in de (open!) STAM tent op de parkeerplaats achter het Sint Joseph twee curling banen neer te leggen.

Op de twee curling banen kunnen dan Familie- vrienden en bedrijventeams op meerdere speelavonden gaan strijden om de felbegeerde Curling Cup Montfoort. Verder worden de banen een aantal middagen en avonden gereserveerd voor de basis- en middelbare scholieren, een senioren toernooi en een middag waarin mensen met een beperking centraal staan.  Op de uren dat er geen toernooi of activiteit gepland is kunnen families, vrienden of bedrijven de baan reserveren.

Na afloop van het Curlen kunnen de teams in de Soos op 1,5 meter afstand aan de tafels plaatsnemen om onder het genot van een warme chocomel, biertje of Gluhwein even na te praten. De Momntfoortse IJsclub en STAM willen op deze manier jong én oud een evenement te bieden om naar uit te kijken en op een veilige manier weer eens gezellig én veilig bij elkaar te komen.

We willen van Curling Montfoort een jaarlijks terugkerende activiteit maken om jong en oud Montfoort bij elkaar te laten komen rondom de curling baan. Door Corona zullen we dit jaar rekening moeten houden met aan maximale aantal aanwezigen en afstandsregels maar dat gaat goed komen! 

Met onder meer de Rabobank Clubkas aktie willen we zoveel mogelijk stemmen binnenhalen om de opstartkosten van Curling Montfoort te financieren die we ook andere jaren kunnen gebruiken. (aankleding, ondergrond baan, heaters enz). Dus STEM op STAM als je ook gezellig wilt Curlen deze winter. 

Verder kunt u de helpen Curling Montfoort en andere evenementen in Montfoort te realiseren door als particulier voor € 10,- vriend van de STAM te worden. Bedrijven kunnen voor € 100,-per jaar STAM gast worden.

Met elkaar maken we (winters) Montfoort nóg leuker!

Bekijk al onze evenementen
Bouwbedrijf Ad Spruit
Carrosserie Bakker
stam
DM - Interactive
stam
DMB
Dynamic
Interbanket
Jasper de Jong
Kiremko
Peugeot
Profile
Rabobank
Schaik drankenhandel
Smullies
Vendrig
Zeildoek

Ik wil net als de bovenstaande sponsoren stam gast worden!

Meld je aan

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive