Montfoort Curling stad !

Montfoort heeft twee curling banen !

Na meer dan een jaar voorbereiding liggen ze dan EINDELIJK in onze STAM tent:

Montfoort heeft tot 1 maart 2021 twee eigen curling banen!

Dit was allemaal niet mogelijk geweest dankzij de steun van de STAM gasten (sponsoren, donateurs en vrijwilligers) en de Montfoortse Ijsclub. Ook veel dank aan de leden van Rabobank die op STAM hebben gestemd tijdens de clubkas aktie.

We zijn trots dat Veenbrink RVS de baansponsor is van Curling Montfoort en dat de stenen gesponsord worden door Profipack, Rabobank en Jasper de Jong Hoveniersbedrijf.

Tot en met de kerst gaan meer dan 1000! Kinderen van 9-17 jaar lekker curling spelen via hun basisschool of sportvereniging. Het kids cup toernooi wordt mogelijk gemaakt door Jumbo Aarnoudse.

Daarna hopen we met het toernooi om de Curling Cup Montfoort en de Company Cup te starten. Deze toernooien zijn mogelijk dankzij het Dela Fonds respectievelijk de Bedrijven vereniging Montfoort.

Inmiddels is het maximale aantal van 120 teams dat kan deelnemen bereikt. Inschrijven voor de Curling Cup is dus NIET meer mogelijk.

Zodra er meer informatie is over losse verhuur van de banen om met en tegen vrienden en familie te spelen komt dat op de pagina’s van Curling Montfoort.

Dankzij SWOM is vanaf 4 januari 2021  de curlingbaan/ soos op woensdagochtenden en donderdagmiddagen open voor inloop van de oudere inwoners. Loop in deze donkere dagen gezellig even langs voor een kopje koffie, praatje of (kijken naar)  een spelletje curling. Natuurlijk alles binnen de hygiëne en 1,5 meter  voorschriften.

Hou deze website en social media in de gaten voor updates ! 

Fijne (Curling) winter allemaal ! 

Bekijk al onze evenementen
Bouwbedrijf Ad Spruit
Carrosserie Bakker
stam
DM - Interactive
stam
DMB
Dynamic
Interbanket
Jasper de Jong
Kiremko
Peugeot
Profile
Rabobank
Schaik drankenhandel
Smullies
Vendrig
Zeildoek

Ik wil net als de bovenstaande sponsoren stam gast worden!

Meld je aan

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive