Curling = klaar & CU next year?

Curling = klaar en tot volgend jaar ?

De afgelopen 5 ! maanden organsieerde STAM in nauwe samenwerking met de Montfoortse IJsclub de 1e editie van Curling Verbindt Montfoort.

In die 20 weken zijn meer dan 1.500 scholieren langs geweest in de open STAM tent en vanaf maart konden ook de volwassenen eindelijk los.

70 teams die zich hadden ingeschreven voor de Curling Cup Montfoort én dat wilden omzetten naar een avondje duo curling zijn de afgelopen 8 weken in 35 speelavonden langs geweest.

We hadden nog maanden door kunnen gaan maar om de vrijwilligers en de buurt niet langer te belasten stoppen we er dit weekend mee. De kinderen met een beperking van Montfoort S.V'19 en Club Bizon waren de laatsen op de banen.

We kijken terug op een hele mooie periode waarin we ondanks Corona toch vrienden even bij elkaar konden brengen.

Heel veel dank aan alle vrijwilligers en sponsoren en met name Dela Fonds en Veenbrink RVS , Rabobank , Profipack en Jasper de Jong  We hopen komende winter een 2e editie te kunnen organiseren!

erth

Bekijk al onze evenementen
Bouwbedrijf Ad Spruit
Carrosserie Bakker
stam
DM - Interactive
stam
DMB
Dynamic
Interbanket
Jasper de Jong
Kiremko
Peugeot
Profile
Rabobank
Schaik drankenhandel
Smullies
Vendrig
Zeildoek

Ik wil net als de bovenstaande sponsoren stam gast worden!

Meld je aan

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive