Samen voor een nieuwe tent in Montfoort

Samen voor een nieuwe tent ism VoordeBuurt Fonds en Regiobank Monftoort Driessen & Huntink

r corona werden het laatste jaar veel activiteiten afgelast maar dat was niet de grootste tegenslag voor STAM. Door de storm van 11 maart 2021 scheurde een STAM tent in tien stukken en was daarmee onherstelbaar beschadigd.

Deze tent was op Heeswijk neergezet om als tijdelijke opslagtent te fungeren om zo wat inkomsten te genereren om nieuwe tentdelen aan te schaffen. Sommige tentzeilen zijn namelijk 35 jaar oud en dringend aan vervanging toe. Echter in plaats van een nieuw tentdeel te kunnen kopen verloor de STAM door de storm dus een oude maar wel belangrike tent.

Gelukkig zijn de tentpalen en hoofdmasten wel heel gebleven. Nieuwe tentzeilen zijn echter onmisbaar om in de toekomst evenementen en organisaties te kunnen blijven ondersteunen.

STAM is volledig afhankelijk van STAM-gasten (vrijwilligers, sponsoren en vrienden van STAM). Daarmee lukt het ieder jaar om alle huidige verbindende evenementen te realiseren of te ondersteunen.

De eenmalige aanschafkosten van vier nieuwe tentzeilen kan NIET volledig gefinancierd worden uit deze reguliere inkomsten.

Het VoordeBuurt Fonds van de Regiobank en Oranjefonds steunt STAM in de aanschaf van nieuwe tentzeilen maar STAM komt nu nog € 5.000 tekort.

In samenwerking met het Oranjefonds en Regiobank Driessen & Huntink is nu een crowdfunding gestart  om zo het geld voor een nieuwe tent bijeen te krijgen.


Via deze link kunt u ook meehelpen om een nieuwe STAM tent te realiseren die de komende 30 jaar gebruikt kan worden voor allerlei evenementen voor jong en oud zoals Koningsdag, Vom week, Pret in het Park, Curling Montfoort, Kerk in het Park,  Techniek in de Tent, , sporttoernooien, Triathlon, Bloklandfeest,  muziekverenigingen en basisscholen. 


Met elkaar houden we Montfoort levendig en leefbaar! 

 Samen voor een nieuwe tent in Montfoort (voordebuurtfonds.nl)

Bekijk al onze evenementen
Bouwbedrijf Ad Spruit
Carrosserie Bakker
stam
DM - Interactive
stam
DMB
Dynamic
Interbanket
Jasper de Jong
Kiremko
Peugeot
Profile
Rabobank
Schaik drankenhandel
Smullies
Vendrig
Zeildoek

Ik wil net als de bovenstaande sponsoren stam gast worden!

Meld je aan

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive