Dank voor alle support !

Dankzij succesvolle crowdfunding kan STAM door met Montfoort nóg leuker maken!

Succesvolle crowdfundingsactie STAM levert binnen 72 uur nieuwe tent op

"Nieuwe STAM tent houdt Montfoort ook komende decennia levendig”

De doneer actie gestart om de tent, die door de storm van 11 maart was vernield, te vervangen was een groot succes! 

Ronald Rietveld laat namens bestuur en vrijwilligers weten super trots te zijn op alle steun. “Binnen 72 uur hadden we het benodigde bedrag van € 5.000 binnen. Gewoon fantastisch.

Dat de STAM-gasten kunnen rekenen op de saamhorigheid en steun van Montfoort, dat had Ronald  wel gehoopt. Toch is hij nu heel prettig verrast, laat hij weten. "STAM is in 2012 opgericht om een tent te behouden voor de VOM-week, Koningsdag en Bloklandfeest. Inmiddels is STAM negen jaar verder en zijn door samenwerking met andere verenigingen onder andere ook Pret in het Park, Pullen op de Plaats, Curling Montfoort, Techniek in de Tent en Kerk in het Park niet meer weg te denken van de evenementen kalender. Al die activiteiten houden Montfoort levendig en brengen Montfoorters van alle leeftijden samen."

Door corona werden het laatste jaar veel activiteiten afgelast maar dat was niet de grootste tegenslag voor STAM. Door de storm van 11 maart 2021 scheurde een STAM tent in tien stukken en was daarmee onherstelbaar beschadigd.

Deze tent was op Heeswijk neergezet om als tijdelijke opslagtent te fungeren om zo wat inkomsten te genereren om nieuwe tentdelen aan te schaffen. Sommige tentzeilen zijn namelijk 35 jaar oud en dringend aan vervanging toe. Echter in plaats van een nieuw tentdeel te kunnen kopen verloor de STAM door de storm dus een oude maar wel belangrijke tent.

Gelukkig waren de tentpalen en hoofdmasten wel heel gebleven. Nieuwe tentzeilen zijn echter onmisbaar om in de toekomst evenementen en organisaties te kunnen blijven ondersteunen.

STAM is volledig afhankelijk van STAM-gasten (vrijwilligers, sponsoren en vrienden van STAM). Daarmee lukt het ieder jaar om alle huidige verbindende evenementen te realiseren of te ondersteunen. Echter de eenmalige aanschafkosten van vier nieuwe tentzeilen kon niet volledig gefinancierd worden uit deze reguliere inkomsten. Het VoordeBuurt Fonds van de Regiobank en Oranjefonds steunde STAM in de aanschaf van nieuwe tentzeilen maar STAM kwam vervolgens nog € 5.000 tekort. In samenwerking met adviesbureau Driessen & Huntink is 20 juli een doneer actie gestart om zo het geld voor een nieuwe tent bijeen te krijgen. Op 23 juli was het streefbedrag dus al bereikt.

Ronald “We willen iedereen die heeft bijgedragen heel erg bedanken. We waren een beetje van slag toen we onze oude trouwe STAM tent verloren maar van iets negatief hebben we met steun van Montfoort iets positiefs gemaakt. We hebben nu een nieuwe tent, waarmee we ook in komende decennia Montfoort leefbaar en levendig kunnen houden

Bekijk al onze evenementen
Bouwbedrijf Ad Spruit
Carrosserie Bakker
stam
DM - Interactive
stam
DMB
Dynamic
Interbanket
Jasper de Jong
Kiremko
Peugeot
Profile
Rabobank
Schaik drankenhandel
Smullies
Vendrig
Zeildoek

Ik wil net als de bovenstaande sponsoren stam gast worden!

Meld je aan

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive