STAM winnaar van Rabobank Club support 2021

Veel Stemmen op STAM

Veel stemmen op STAM  bij Rabo ClubSupport 2021

Rabobank vindt dat iedereen een club verdient. In heel Nederland steunt de coöperatieve Rabobank daarom sportclubs en verenigingen, met behulp van haar leden. Met Rabo ClubSupport investeert de bank in de Utrechtse Waarden en omstreken € 100.000 in het verenigingsleven.

Met de aktie deden meer dan 150  verenigingen uit de regio Utrechtse Waarden mee.  De leden van de bank konden elk drie stemmen uitbrengen.De uitreiking van de cheques kon dit jaar weer fysiek. En daarom waren op 4 november de deelnemende verenigingen en sportclubs uit de Utrechtse Waarden en omstreken uitgenodigd bij Hockey Club IJsseloever in IJsselstein voor een feestelijke avond. Na een inspirerend programma met onder andere een spreker van NOC*NSF, maakten alle deelnemers hun eigen envelop met cheque open met daarop een bedrag. Toen werd bekend dat STAM in Montfoort de meeste stemmen had behaald. Uit handen van Olympisch topsporter Rianne de Vries ontvingen STAM - gasten Ronald Rietveld en Maarten van de Brink een cheque van € 2.321,96   Een bedrag naar ratio van het aantal online stemmen die zij afgelopen weken hadden gekregen.

Het doel waar de STAM geld voor ophaalde is de realisatie van en pop up bioscoop. De STAM wil graag i.s.m. andere verenigingen jaarlijks een paar middagen/ avonden organiseren waarin jong & oud met elkaar een film of sport evenement kan kijken. Ergens op een plein, op sportpark, aan de IJssel of binnen in de Soos. Het maakt niet uit, alles kan met een eigen bioscoopscherm zoals bijvoorbeeld:

VOM film avond in stadspark in de VOM week

Film avond op de zaterdagavond met Pret in het Park

Sinterklaas / kerstfilm in de Soos

Dank voor uw stem. We gaan er alles aan doen om dit in 2022 te realiseren maar nu eerst focus op een mooie curling winter in Montfoort ! 

Bekijk al onze evenementen
Bouwbedrijf Ad Spruit
Carrosserie Bakker
stam
DM - Interactive
stam
DMB
Dynamic
Interbanket
Jasper de Jong
Kiremko
Peugeot
Profile
Rabobank
Schaik drankenhandel
Smullies
Vendrig
Zeildoek

Ik wil net als de bovenstaande sponsoren stam gast worden!

Meld je aan

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive