Curling Montfoort kan van start !

curling montfoort van start met buiten sporten

De afgelopen weken is er druk gewerkt aan de realisatie van twee curling banen bij Boer Hans activiteiten op de Mastwijkerdijk. 

Vanaf woensdag 12 januari zijn de banen open voor gebruik en op zaterdag 22 januari gaan de kinderen van Club Bizon lekker met elkaar buiten sporten. Ook de teams van Montfoort S.V.'19 . HCM en scouting gaan binnenkort langskomen. Vanaf dinsdag 8 februari gaat voor 18 plus de curling cup van start dus dan zijn de banen de hele maand februari bezet.

Curling Montfoort kan alleen gerealiseerd worden dankzij de inzet van vrijwilligers en de steun van sponsoren en daarom nogmaals van harte dank aan Baansponsor Veenbrink en de curling stenen sponsoren Theo, Jasper en Marc de Jong. De rubber matten zijn beschikbaar gesteld  door Snel Hout en Rubber !  Dank allemaal !  Met elkaar maken we deze lange corona winter wat leuker! 

Bekijk al onze evenementen
Bouwbedrijf Ad Spruit
Carrosserie Bakker
stam
DM - Interactive
stam
DMB
Dynamic
Interbanket
Jasper de Jong
Kiremko
Peugeot
Profile
Rabobank
Schaik drankenhandel
Smullies
Vendrig
Zeildoek

Ik wil net als de bovenstaande sponsoren stam gast worden!

Meld je aan

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive