STAM agenda 2022

Leuke vooruitzichten voor 2022

Twee jaar geleden doken we allemaal de Corona lock down in. De STAM heeft in die periode niet stil gezeten. Zo hebben we in 2020 tenten en tafels  neergezet voor de uitbereiding van het 1,5 meter terras bij de Tennis vereniging en bij Montfoort S.V.'19. Dankzij samenwerking met de Montfoortse IJsclub zag Curling Montfoort het levenslicht en kon in de Corona winter van 2020-2021 jong en oud lekker bij elkaar komen rondom de curling banen. 

In zomer 2021 kon dankzij alert  reageren op de alsmaar wijzigende omstandigheden Techniek in de Tent, Mini Pret in het Park, het Bloklandfeest plaastvinden. Ook Pullen op de Plaats en Curling Montfoort konden met wat aanpassingen gelukkig doorgaan. Voor 2022 hopen we dat we door kunnen gaan met weer het bij elkaar brengen van heel veel mensen in en rond de STAM tent. 

Bekijk al onze evenementen
Bouwbedrijf Ad Spruit
Carrosserie Bakker
stam
DM - Interactive
stam
DMB
Dynamic
Interbanket
Jasper de Jong
Kiremko
Peugeot
Profile
Rabobank
Schaik drankenhandel
Smullies
Vendrig
Zeildoek

Ik wil net als de bovenstaande sponsoren stam gast worden!

Meld je aan

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive