STAM agenda 2023

STAM agenda 2023

2023 is alweer begonnen. Als STAM kijken we terug op een prachtig 2022 waar we met STAM-gasten ( sponsoren én vrijwilligers) Montfoort weer levendig hebben gehouden.

Hoogtepunt was wel het 1e IJsselweekend in juni waarin jong en oud voor het eerst in ruim 50 jaar weer eens bij elkaar kwam aan de kades van onze IJssel. 

Maar ook Pret op het Plein met Koningsdag, Pret in het Park, en Pullen op de Plaats waren niet mogelijk geweest zonder STAM tent en de samenwerking met diverse verenigingen, sponsoren en vrijwilligers.

Traditioneel hebben we het jaar afgesloten met de rook-en alcohol vrije Witte Kerstfeesten voor de scholieren van de basis- en middelbare school en natuurlijk met  Curling Montfoort bij Boer Hans op de Mastwijkerdijk. 

In 2023 hopen we u weer in of rond de STAM tent te mogen begroeten op één van de evenementen die we organiseren met een andere vereniging of ondersteunen met een tent, podium of vlonders.

Want daar was het ons 10 jaar geleden om begonnen.... Montfoort voor jong en oud nog leuker maken én mensen bij elkaar brengen voor biertje & bijkletsen! 

Voor nu een gezond & Bourgondisch 2023! 
STAM- gasten 

2wd

Bekijk al onze evenementen
Bouwbedrijf Ad Spruit
Carrosserie Bakker
stam
DM - Interactive
stam
DMB
Dynamic
Interbanket
Jasper de Jong
Kiremko
Peugeot
Profile
Rabobank
Schaik drankenhandel
Smullies
Vendrig
Zeildoek

Ik wil net als de bovenstaande sponsoren stam gast worden!

Meld je aan

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive