STAM agenda 2024 mét Jaarmarkt festival Montfoort

Op 23 en 24 augustus het 1e Jaarmarktfestival Montfoort !

In de statuten van de STAM staat de doelstelling "Monftoort levendig houden". Vorig jaar was Montfoort rondom de jaarmarkt een beetje doods en stil en dat past niet bij Bourgondisch Montfoort!

De afgelopen weken hebben we overleg gevoerd met de horeca op De Plaats en we zijn trots om te kunnen melden dat op 23 en 24 augustus de 1e editie van het Jaarmarktfestival gaat plaatsvinden!

We willen een gevarieerd programma gaan neerzetten voor jong en oud zodat iedereen rondom de Jaarmarkt weer kan genieten van clown, bingo, muziek en elkaar. Komende weken gaan we verder werken aan de invulling maar we gaan er met elkaar een ouderwets gezellig Montfoorts feessie van maken.

Maar voor het zover is gan we eerst nog genieten van alle andere evenementen zoals Koningsdag Pret op het Plein, Pret in het Park , het IJsselweekend, Techniek in de Tent en weer een zondagse editie van Kerk in het Park.

Tot ziens in of rond de STAM tent!

2wer

Bekijk al onze evenementen
Bouwbedrijf Ad Spruit
Carrosserie Bakker
stam
DM - Interactive
stam
DMB
Dynamic
Interbanket
Jasper de Jong
Kiremko
Peugeot
Profile
Rabobank
Schaik drankenhandel
Smullies
Vendrig
Zeildoek

Ik wil net als de bovenstaande sponsoren stam gast worden!

Meld je aan

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive