Oktober Pret in het Park

Zondag 6 oktober !

In samenwerking met Muziekvereniging Ons Genoegen gaan we bij goed weer en een goede kwaliteit van de grasmat er weer een leuke middag in het park van maken.

Veel kleinschaliger dan de mei editie maar wel heel gezellig met een pulletje en een praatje!

De STAM-gasten zorgen vanaf 11.00 uur voor de luchtkussens, stormbanen, draaimolen. Ook zal er weer een Ukkies hoek zijn voor kids tm 3 jaar met oa een ballenbak.  We zitten nog te broeden op wat originele activiteiten maar dat hangt allemaal van de weersomstandigheden en de stand van de grasmat af. 

Ons Genoegen zorgt deze dag voor groot deel van de vrijwilligers én de vrolijke muzikale omlijsting met maarliefst 5 dweilorksten uit de regio waaronder natuurlijk het Montfoortse ZWUP.

Er zijn natuurlijk biertafels en pullen, (waar ook wijn in kan ;-)) , Duitse worsten,  Nederlandse poffertjes én natuurlijk Montfoortse gezelligheid. Bij mooi weer wordt het stadspark een grote biergarten, bij minder weer wordt de STAM tent een bierstube.  Kom dus gezellig even langs voor Viel Pret und ein Prosie :-)  We kunnen de hele herfst en winter nog binnen zitten! 

Hou de Facebook www.facebook.com/stamtent  in de gaten voor de laatste updates !

Entree

De entree voor volwassenen is gratis. Kinderen vanaf 1 jaar betalen bij de entree € 5,- . Dit is inclusief toegang tot alle attracties en onbeperkt limonade .

We realiseren dat het (voor sommigen) best een flink bedrag is maar het entree bedrag is inclusief 21% BTW (die we moeten afdragen) en naast de limonade alle attracties ook nog van dit bedrag betaald worden. Op de kermis bent u het het drievoudige kwijt in 20 minuten. Mocht er onder aan de streep geld over blijven vloeit dat naar Ons Genoegen en de STAM die daarmee weer kunnen investeren in hun instrumenten en tent. 

oktober pret

Bouwbedrijf Ad Spruit
Carrosserie Bakker
stam
DM - Interactive
stam
DMB
Dynamic
Interbanket
Jasper de Jong
Kiremko
Peugeot
Profile
Rabobank
Schaik drankenhandel
Smullies
Vendrig
Zeildoek

Ik wil net als de bovenstaande sponsoren stam gast worden!

Meld je aan

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive