1e Ijsselweekend Montfoort

Montfoort komt weer samen bij de IJssel!

De STAM en  Lions ’t Stigt hebben de handen ineen geslagen om nu eindelijk eens een evenement aan onze Hollandse IJssel te realiseren.

Op deze manier willen we laten zien dat Montfoort een mooie Bourgondische stad aan het water is dat veel te bieden heeft op het gebied van cultuur, eten én gezelligheid.

De beide organisaties worden daarbij gesteund door buurtbewoners en enthousiaste Montfoorters en andere organisaties die het prachtig vinden om te laten zien dat Montfoort een mooie  stad aan het water is met cultuur, lekker eten en drinken.

Het leuke is dat tot 50 jaar geleden al concerten werden gegeven op het stenen plateau aan het begin van de IJsselkade. Voor de oorlog speelden de muzikanten in de open lucht voor het publiek dat op de IJsselbrug en Onder de Boompjes stond.  Na de oorlog is er een muziektent geplaatst die dienst deed tot de jaren 70. Daarna werd het ruim 50 jaar stil bij de IJsselpoort ….

Die lange muziekpauze wordt dus op 17-18-19 juni doorbroken met de 1e editie van "IJsselweekend Montfoort.

Het IJsselweekend bestaat uit drie dagen: 

Vrijdagavond 17 juni 

IJsselconcert met klassieke muziek, opera en Jazz   

klik hier voor meer info over IJsselconcert 

Zaterdag 18 juni 

IJsselspektakel met Ter land ter Zee en over de IJssel en diverse zangers  

Klik hier voor meer info over IJsselspektakel

Zondag 19 juni 

Lazy Sunday met de band Hooked Up! , DJ Lou en (water) activiteiten   

klik hier voor meer info Lazy Sunday

Het is een hele uidaging om van de 1e editie van het IJsselweekend van de grond, of liever gezegd, uit het water te krijgen maar we gaan ervoor om er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken.

Voor de opstart en aanloopkostem zijn we nog steeds op zoek naar bedrijven en particulieren die als sponsor of donateur willen helpen om de 1e editie te realiseren en zo de basis te leggen voor een IJsselweekend dat past bij ons stadje aan de IJssel. Meer info om uw bedrijfsnaam aan het evenement te verbinden of donateur te worden  via deze link.

Bekijk al onze evenementen
Bouwbedrijf Ad Spruit
Carrosserie Bakker
stam
DM - Interactive
stam
DMB
Dynamic
Interbanket
Jasper de Jong
Kiremko
Peugeot
Profile
Rabobank
Schaik drankenhandel
Smullies
Vendrig
Zeildoek

Ik wil net als de bovenstaande sponsoren stam gast worden!

Meld je aan

Stichting Tent Activiteiten Montfoort - KVK: 54798582 - BTW:NL851444362B01 - Mail: stamtent@hotmail.com | Website door DM Interactive